Blog

Finishing touches

Here's Charlie Dorman and Warren Rogers, directors of Connection Crew - the company behind Canvas - working on some finishing touches in our workshop. 

We carefully restored the shared office space, a former print works, to expose and refurbish original features. We also used a range of reclaimed materials for the new elements. And because we worked with our crew members to do all of this - the renovation generated work for people who've been homeless. 

As a social enterprise, sustainability is most definitely important to us which is why we took a triple bottom line approach to building Canvas. But fear not - this doesn't mean we've compromised on taste. And that's why Canvas is one of the only co-working spaces that can offer value in terms of sustainability, style and space.